Halász V-János

Het blaasorkest dat het anders gaat doen

Fervet Opus in de Stentor (19 april 2016)…waar het mij om gaat: “Fervet Opus”. Niets meer, niets minder. Het is een clubje muzikanten die hun goede wil laten zien. Waarbij het niet bij woorden blijft. Ze gaan ervoor.

Gisteravond, tijdens de repetitie was dat ook goed te merken. Licht geblesseerd door de afwezigheid van twee gewaardeerde muzikanten, maar met twee potentiëlen erbij. Aan het einde, tijdens de derde helft, is gebleken dat beide potentiëlen blijvertjes zijn :). We hebben gerepeteerd op een niet gemakkelijk werk: Canzone 1 van de Italiaanse componist Gabrieli. Wat ging dat al veel beter dan twee weken geleden toen het werd uitgedeeld! Kijk… dat bedoel ik nou. Er wordt aan thuisstudie gedaan.

Vandaag een artikel in De Stentor! Jammer genoeg niet met een foto van Fervet Opus erbij, maar eentje die vanuit de krant zelf is gemaakt aan het einde van het interview. Policy… :(. In ieder geval niet met minder passie gedaan… Ik hoop dat Fervet Opus groot en goed wordt. Ik ga er helemaal voor!!

Klik hier voor het interview met de heer Ton van Mourik van De Stentor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *