Halász V-János

Een “good-bye” aan de Rietgansstraat

Zo sentimenteel dat er een traantje moet worden weg gepinkt is het ook weer niet, maar toch… bijna twaalf jaar aan de Rietgansstraat 27 in Ermelo gewoond. De datum dat wij dit huis kochten kregen we vandaag bij de notaris nog even weer te horen: 14 juli 2005. Het was onze eerste koopwoning. Dennis en Raymond waren bijna vijf jaar oud, Noémi was nog maar een paar maanden.

En vandaag dus de ondertekening van de verkoop aan de nieuwe eigenaren. Vooraf nog een inspectie. Gelukkig werd de woning goed bevonden door de kopers. En ach… anders hadden ze de woning pas later gehad. Dat wil je als nieuwe eigenaren in spé toch ook niet. Toch blijf er altijd iets van spanning in zitten. Zoveel werk is er aan gedaan om eerst onze nieuwe woning op tijd af te krijgen voor de verhuizing. Dat viel al niet mee. Een week vertraging. Uiteindelijk afgelopen weekend verhuisd en dan in no-time zorgen dat de oude woning geheel leeg is en voldoende schoon om opgeleverd te worden aan de nieuwe eigenaren. Even flink doorpakken geblazen!!

Na de inspectie op naar Zeewolde, naar de notaris voor de ondertekening van de leveringsakte. Dat ging lekker vlot. Ook van deze plek wensen wij de nieuwe eigenaren sterkte met hetgeen ze nog van plan zijn te werken aan de woning en daarna heel veel woonplezier!!


Hier een paar troosteloze foto’s als afscheid…

Slaapkamer
Slaapkamer van Noémi
Kleine kamer
Trap naar 2e verdieping
Voorzolder 1
Voorzolder 2
Dennis’ kamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raymond’s kamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *