Halász V-János

Eindelijk: platte daken klaar!

Nou… dat mocht even duren zeg!! Communiceren blijkt toch lastig te zijn. Eerst de belofte: “zodra de boeidelen erop zitten, kunnen wij het zink plaatsen”. Navraag leert dat trespa er toch wel binnen een week is. We hebben twee weken gewacht, drie zelfs, tot dat er een voorschotnota kwam. Nee, zo werken we niet. Dit is niet volgens afspraak.

Toen we kenbaar maakten dat we wel willen betalen, maar pas op het moment dat de werkzaamheden klaar zijn, toen ging het sneller. Nog in dezelfde week, op een vrijdagavond een appje van de aannemer: “morgenvroeg kom ik de boeidelen plaatsen, past dat?”. Ja, tuurlijk!! Daar wachten we al een tijdje op. En dat is mooi, want dan kan de loodgieter de week erop mooi het zink plaatsen.

De boeidelen zijn dus geplaatst. Maar geen loodgieter die contact opneemt. Een tweede week wachten… Toch maar even tegen het weekend aan laten weten dat we erg teleurgesteld zijn dat er geen actie is. Wanneer zal het dak eindelijk afgemaakt worden? Nou… aktie komt blijkbaar op het moment wanneer de klant ontevreden begint te raken. Eergister is de loodgieter langs geweest om de maten nogmaals op te nemen. Vandaag kwamen er twee mensen om het zink te plaatsen.

Het ziet er netjes uit. Dat mag ook wel. Het heeft lang genoeg geduurd. Op naar de volgende klus. Het verven van de gehele woning buitenom. Dat gebeurd in de tweede helft van augustus. Eind van de verbouwing begint in zicht te komen :).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *