Halász V-János

Mijn verhaal over “Klassiek op Zondag”…

Het tweede verhaal in de serie “mijn verhaal over…”. Sinds september 2015 presenteer ik eens in de maand het radioprogramma “Klassiek op Zondag” bij Radio Veluwe FM. Leuk, spannend maar vooral ook leerzaam. Leerzaam op verschillende gebied: de techniek achter het opnemen is reuze interessant, maar inhoudelijk moet er veel worden uitgezocht. Een hele voorbereiding gaat eraan vooraf. En pietje precies dat ik dan ben, gaat er ongemerkt toch veel tijd in zitten. Maar wat is het fijn om nog zoveel te ontdekken van de “oude meesters”.

Genoeg in deze introductie. Lees snel meer op de pagina: Mijn verhaal over… Radio Veluwe FM – Klassiek op Zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *