Halász V-János

Verkocht!!: appartement in Hongarije

Ben je op zoek naar een appartement nabij het Balatonmeer in Hongarije? Ga je studeren in de universiteitsstad Veszprém? Kom dan vooral hier eens kijken!

Het appartement heeft een woonoppervlak van circa 44 m2 en beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Het appartement bevindt zich op de negende verdieping van een flat met 10 verdiepingen in een rustige wijk van de stad Veszprém. Achter de entree met een zware, 8-punts veiligheidsdeur herbergt zich een hal met een inbouwkast. Een plavuizen vloer die ook in de keuken doorloopt maakt het geheel mooi strak en een intercomsysteem om de buitendeur op de begane grond voor bezoek te kunnen openen is aanwezig. De mediteraan aandoende open doorgang naar de lichte woonkamer met balkon (en heuvelachtig vergezicht naar het Bakonygebergte) op het zuid-oosten en de slaapkamer op het zuiden, maken de woning aangenaam te vertoeven.

De badkamer met douche, wastafel, toilet en een electrische disignradiator is geheel vernieuwd (2017) en betegeld in een lichte en warme kleurstelling.

In de eveneens volledig vernieuwde (2017) lichte keuken bevinden zich een nieuw combi-fornuis (4-pits gasfornuis, electrische oven met grill-functie), nieuwe afzuigkap en een ingebouwde wasmachine. Er is veel opbergruimte.

Alle buitenkozijnen en deur naar het balkon zijn van kunstof alsmede warmte-isolerend en voorzien van rolluiken en muskietenhorren. Door de ligging op het zuiden en de goede isolatie zijn de stookkosten erg laag. Nieuwe radiatoren zorgen voor de warmte die centraal word aangestuurd maar ieder afzonderlijk geregeld kan worden. Bij het waterverbruik wordt koud en warm water afzonderlijk van elkaar gemeten.

Voor de dagelijkse boodschappen is een kleine supermarkt in dezelfde flat (op de begaande grond) aanwezig. Het centrum van de stad is met het openbaar vervoer (op steenworp afstand) vlot te bereiken.

Indeling:

Hal met plavuizen vloer, meterkast en inbouwkast, lichte woonkamer met laminaatvloer, balkon en vrij uitzicht, nieuwe keuken, plavuizen, ingebouwde wasmachine, combi-fornuis, oven met grill-functie,afzuigkap. Slaapkamer op het zuiden, laminaat, badkamer met douche, wastafel, designradiator en toilet.

Totale vloeroppervlak: 44 m2
Aantal kamers: 2
Balkon: 3 m2
Parkeergelegenheid: ruim aanwezig
Postbussen: op de begaande grond


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *