Halász V-János

Verbouwing gaat door: Dakkapel.

Maandag 8 januari kreeg ik telefoon: “goede middag, met Klaassen Dakkapellen. Wij hebben een afspraak voor het plaatsen van een dakkapel op maandag 15 januari, maar wij hebben morgen te maken met een vervallen afspraak. Is het goed dat wij morgen de dakkapel plaatsen?”. Oef… dat zou betekenen dat we Dennis’ kamer en de badkamer moeten ruimen, moeten afplakken en helemaal ‘werkschoen-proof’ moeten maken. Na even overleg met Csepi: ja, het weer is morgen oké, en dat is voor volgende week maandag nog maar de vraag. Maar ja, dan heb ik meer tijd nodig: repetitie van ’s avonds verplaatsen? Is een optie, even bellen maar…

Kort en bondig: dinsdag 9 januari om 07.10 uur stonden er vier mannen van Klaassen Dakkapellen voor onze deur. Zelf was ik al aan het werk. Csepi moest het vandaag – soms met telefonisch overleg – alleen regelen. En dat heeft ze top (!!) gedaan. Een groot gapend gat zat al snel in het dak. Om 10.30 werden de kozijnen al gesteld en uiteindelijk reden de meneeren om 14.15 uur al weer weg. De dakkapel was geplaatst.

Nou, en dan begint het opruimen en schoonmaken. Wat een werk. En wat een rotzooi hebben ze dan alsnog achter gelaten. Tot op de zolder (het dakraam uit Dennis’ kamer is op zolder in het dak geplaatst) waren het houtsnippers. De rest van de dag daar maar mee bezig geweest.

En dan is het wachten op Van der Heiden installateurs en een aannemer (die is bij ons nog steeds niet bekend…). We hebben inmiddels de gedachte dat het dan maar in februari afgemaakt moet worden. Als het maar mooi wordt. En daar ziet het naar uit :).


1 thought on “Verbouwing gaat door: Dakkapel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *